Administratief medewerker bij TÜV

Header-bijbaan-overzichtspagina
Plaats
Eindhoven
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 14,08 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& rekenbaas

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als administratief medewerker bij Tüv ben jij student én rekenbaas. Met jouw precisie kennen rapporten en facturen geen geheimen meer. Een bijbaan in Eindhoven met verantwoordelijkheid? Ga via SUSA aan de slag bij Tüv en daag jezelf uit! Check snel de vacature hieronder.

Deze vacature in het kort

 • Voor hbo- en wo-studenten met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Geef flexibel wekelijks je beschikbaarheid op: 16 uur per week van maandag t/m vrijdag tussen 07.30 - 17.00 uur;
 • Wekelijkse uitbetaling en een uurloon van €14,08*;
 • Werken in een gezellig team met toffe collega’s.
* Het bedrag van €14,08 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,- per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Ga je aan de slag als administratief medewerker bij TÜV? Dan kan je jezelf een echte admin-held noemen. De rapporten die door inspecteurs zijn gemaakt, controleer jij zonder problemen op juistheid. Het is dus van belang dat je écht secuur kan werken. Ook krijg je een grote verantwoordelijkheid, want na het controleren verstuur je de rapporten direct door naar de klant! Klaar met rapporten? Dan zijn ook de facturen zo gecontroleerd door jou. Als alle gegevens goed zijn ingevuld en de prijzen kloppen, kunnen deze ook worden verstuurd. Kortom, jij bent verantwoordelijk voor de tevredenheid van de klant. Van het begin tot aan de betaling.

Over TÜV Nederland

TÜV controleert de betrouwbaarheid van technische apparaten zoals liften, achtbanen en auto's. Als deze worden goedgekeurd, krijgen ze een bijbehorend certificaat. Het bedrijf werkt voor opdrachtgevers in vrijwel alle bedrijfstakken, met een nadruk op de bouwnijverheid, zorg, industrie en zakelijke dienstverlening. Vertrouwen staat hoog op het lijstje binnen de organisatie en ook jij helpt mee om het vertrouwen van de klant blijvend te versterken. Je komt te werken in een gemixt team van collega's met verschillende leeftijden. Voor vragen kun je altijd bij hen terecht. Met deze behulpzame en gezellige collega's ga je sowieso een keer per jaar op pad tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje. Klinkt goed!

Jij bent Student&

 • Jij bent een hbo- of wo-student en nog minimaal 12 maanden beschikbaar;
 • Jij bent een held in Word en Excel en gaat precies te werk;
 • Jij bent een echte teamplayer die initiatief toont;
 • Jij hebt alles administratief op een rijtje;
 • Jij bent een aanpakker en niet bang om suggesties voor verbeteringen te doen.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een flexibele bijbaan waar jij jouw communicatie skills kan ontwikkelen? Dan is dit dé bijbaan voor jou!

Haal jij energie uit mensen te hulp staan? Zet jouw energie dan in bij een van de grootste energieleveranciers van Nederland!