Een flexibele studenten bijbaan in Den Bosch

Vind Een Bijbaan
Plaats
Den Bosch
Aantal uur p/w
12 uur
Salaris
€ 15,00 per uur

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze vacature in het kort

 • Voor sociale hbo- en wo-studenten;
 • Een lekker salaris tussen €12,- en €15,- bruto per uur (excl. 8% vakantiegeld);
 • Werk flexibel: wanneer het jou uitkomt;
 • Werken bij topwerkgevers in en rondom Den Bosch!

Wat ga je doen?

Er komen met regelmaat functies vrij bij verschillende topwerkgevers in en rondom Den Bosch. Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag als klantenservice medewerker, waar jij met jouw expertise alle vragen binnen no-time oplost. Klant geholpen? Dan is het geen probleem om deze gegevens administratief te verwerken. Duik jij liever de financiële wereld in? Ga dan aan de slag bij internationale banken, zoals ABN AMRO of Rabobank. Via SUSA kan je jouw WFT Basis, Schade of Zorg alvast behalen en deze mooi op je cv zetten! Staat jouw functie hier niet gelijk tussen? Niet getreurd! Wij hebben ook functies in de zorg, logistiek en tal van andere functies waar we jou aan kunnen koppelen. Je komt altijd te werken in een gezellig, divers en gedreven studenten-team, waarin iedereen voor elkaar klaar staat. Een warm bad waar je in wil blijven liggen dus!

Twijfel dus niet en klik snel op ‘solliciteer direct’. Wij stellen jou dan op de hoogste van de nieuwste vacatures in en rondom Den Bosch. Het kan zijn dat je snel van ons hoort, maar het kan ook even stil blijven als we geen werk hebben. Check daarom ook direct de vacatures!

Over SUSA

Bij SUSA flexibel studentenwerk zorgen we ervoor dat jij het drukke studentenleven kan combineren met een interessante bijbaan. Je geeft wekelijks door wanneer je wilt werken. Superflexibel en perfect te combineren met je studierooster! De bedrijven waar je in en rondom Den Bosch aan de slag gaat, zijn grote namen die ongetwijfeld bijdragen aan jouw cv en verdere loopbaan.

Jij bent Student&

 • Jij woont in de studentenstad Den Bosch;
 • Jij spreekt naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Jij bent lekker proactief en een echte problem solver;
 • Jij werkt graag samen met andere studenten;
 • Jij bent een echte aanpakker!

SUSA. Make it count.

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Klantenservice medewerker zakelijke relaties bij Rabobank

Klantenservice medewerker bij Rabobank

Klantenservice Medewerker bij Essent