Een flexibele studenten bijbaan in Delft

Vind Een Bijbaan
Plaats
Delft
Aantal uur p/w
12 uur
Salaris
€ 15,00 per uur

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& klaar om te gaan

Studeren vraagt om flexibiliteit. Zeker in zo’n toffe studentenstad als Delft! Bij SUSA begrijpen we dat. Daarom hebben we verschillende vacatures voor je uitgelicht in regio Delft, die perfect passen bij jouw studentenleven. Weet jij altijd alle vragen van je vrienden op te lossen, ben jij iemand die graag nauwkeurig werkt en administratief het liefste alles op orde heeft? Dan kan jij aan de slag bij een van onze topwerkgevers, waar jij zelf je uren kan inplannen. Wij matchen en bellen jou op wanneer er een vacature vrijkomt bij jou in de buurt. Da’s toch geweldig?

Deze vacature in het kort

 • Voor sociale hbo- en wo-studenten;
 • Een lekker salaris tussen €12,- en €15,- bruto per uur (excl. 8% vakantiegeld);
 • Werk flexibel: wanneer het jou uitkomt;
 • Werken bij topwerkgevers in en rondom Delft!

Wat ga je doen?

Er komen regelmatig verschillende functies vrij bij onze topwerkgevers in en rondom Delft. Word bijvoorbeeld medewerker chat en sta klanten met uiteenlopende vragen via online kanalen te woord, uiteraard met jouw taalgebruik geheel passend bij de merkidentiteit. Duik jij liever later de financiële wereld in? Behaal dan nu alvast via SUSA jouw WFT Basis, Schade of Zorg en ga aan de slag bij grote banken en zorgverzekeraars. Ben je behulpzaam en heb je een vlotte babbel? Dan kun je aan de slag op de customer service afdeling, waar je door het voeren van gesprekken op topniveau de diverse klantvragen afhandelt. Staat jouw functie hier niet bij? Niet getreurd, we hebben ook functies in de zorg, logistiek en tal van andere functies die geregeld voorbij komen.

Klik dus snel op 'solliciteer direct' en word als eerste op de hoogte gesteld van de nieuwste vacatures in en rondom Delft. Het kan zijn dat je snel van ons hoort, maar het kan ook even stil blijven als we geen werk hebben. Check daarom direct de vacatures!

Over SUSA

Bij SUSA flexibel studentenwerk zorgen we ervoor dat jij het drukke studentenleven kan combineren met een interessante bijbaan. Je geeft wekelijks door wanneer je wilt werken. Superflexibel en perfect te combineren met je studierooster! De bedrijven waar je in en rondom Delft aan de slag gaat, zijn grote namen die ongetwijfeld bijdragen aan jouw cv en verdere loopbaan.

Jij bent Student&

 • Jij woont in de studentenstad Delft;
 • Jij spreekt naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Jij bent lekker proactief en een echte problem solver;
 • Jij werkt graag samen met andere studenten;
 • Jij bent een echte aanpakker!

SUSA. Make it count.

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Klantenservice medewerker bij Rabobank

Klantenservice Medewerker bij Essent

Klantenservice medewerker zakelijke relaties bij Rabobank