Een bijbaan met betekenis

Vind Een Bijbaan
Aantal uur p/w
3 - 16 uur
Salaris
€ 13,00 per uur

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& verbindende factor

Als student weet je als geen ander dat het belangrijk is om sociale contacten te hebben en goed voor jezelf te zorgen. Helaas zijn er onwijs veel ouderen die dat niet meer (volledig) zelfstandig kunnen en hier dus wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Jij kan de held zijn die hieraan bijdraagt en ervoor zorgt dat deze ouderen nog wat langer fijn op zichzelf kunnen blijven wonen. Wil jij een bijbaan waar je echt wat kan betekenen voor anderen? Lees dan snel verder en ga aan de slag!

In het kort

 • Voor sociale hbo- en wo-studenten;
 • Een lekker salaris van €12,- bruto per uur (excl. 8% vakantiegeld);
 • Werk 3 tot 16 uur per week naast je studie;
 • Een maatschappelijke ervaring voor de rest van je leven!  

Wat ga je doen?

In 2025 zal het aantal ouderen zijn gestegen van 750.000 naar 1.250.000. Helaas is het zo dat het zorgpersoneel niet in hetzelfde tempo meegroeit. Er zijn veel te weinig mensen die hun handen uit willen steken om deze ouderen te kunnen helpen. Jij kan eraan bijdragen dat ouderen veel langer veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven leven. Ook krijg je daar nog eens lekker voor betaald! Je krijgt er dus een lekker salaris én een hele hoop waardering voor terug!

 

Via SUSA kun je aan de slag voor verschillende maatschappelijke organisaties én vind jij die ene bijbaan waarmee je écht een verschil kan maken voor anderen. Denk bijvoorbeeld aan thuishulp bij een zorginstelling. Je biedt hier naast fysieke hulp in het huishouden ook een luisterend oor aan de ouderen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. 

 

Er komen regelmatig verschillende functies vrij bij onze topwerkgevers in en rondom Utrecht. Klik dus snel op ‘solliciteer direct’ en wij nemen snel contact met jou op over de nieuwste sociale bijbanen met een betekenis!

Jij bent Student&

 • Je bent HBO- of WO-student en mimimaal nog een jaar studerende;
 • Je hebt een goed inlevingsvermogen;
 • Je bent sociaal en hulpvaardig;
 • Je bent beschikbaar voor korte diensttijden.

SUSA. Make it count.

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Klantenservice medewerker bij Essent

Medewerker thuishulp bij Zonzorg

Een flexibele studenten bijbaan in Utrecht