Laboratorium Medewerker bij Mérieux NutriSciences Ede

Studenten chemie of microbiologie opgelet! Dit is je kans op een topbijbaan die perfect aansluit op je studie. Ga als Laboratorium Medewerker aan de slag in Ede en vervul een belangrijke rol binnen het testproces van voedingsmiddelen.
 • Voor nauwkeurige studenten die op zoek zijn naar een studiegerelateerde bijbaan;
 • Flexibele werktijden: 9 tot 18 uur p.w. beschikbaar op ma t/m vr tussen 16:30 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 08:00 en 16:30 uur;
 • Aan de slag bij één van de grootste laboratoria en adviesbureaus voor voedselkwaliteit en veiligheid in Nederland.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

Mérieux NutriSciences wenst een bijdrage te leveren aan de volksgezondheid door de veiligheid van een heel scala aan voedings- en farmaceutische producten, cosmetica, agrochemicaliën en consumentengoederen te testen en te waarborgen. Als Laboratorium Medewerker draag jij hieraan bij!

Werkzaamheden

Je gaat aan de slag als Laboratorium Medewerker bij Mérieux NutriSciences: een studiegerelateerde bijbaan. Dit bedrijf in Ede richt zich met name op het uitvoeren van testen op voedingsmiddelen.

Wanneer een voedingsmiddel binnenkomt, weeg je het juiste monster af en voeg je er vervolgens eventueel stoffen aan toe, zodat deze klaar is voor de laboratoriumtests. In deze voorbereidende functie speel je als Laboratorium Medewerker een belangrijke rol in het testproces!

Een leuke en leerzame bijbaan die goed op je cv staat!

Functie-eisen

 • Je bent HBO- of WO-student en bent nog minimaal 12 maanden studerende;
 • Je hebt een relevante opleiding in de richting van chemie- of microbiologie. Zo niet, dan is werkervaring in een laboratorium vereist;
 • Je bent wekelijks minimaal 16 uur beschikbaar, waarbij je minimaal 2 avonden per week aanwezig moet kunnen zijn;
 • Je bent betrouwbaar, nauwkeurig en weet van aanpakken;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je minimaal 9 tot 18 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 12 maanden. Je kunt wekelijks zelf je uren inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 16:30 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 08:00 en 16:30 uur. Voor deze bijbaan moet je minimaal 2 avonden per week beschikbaar zijn.
Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.