Medewerker klantenservice bij MN

Header-1
Plaats
Den Haag
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 17,39 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& raadgever

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker klantenservice bij MN ben jij student én raadgever. Met jouw nauwkeurigheid en leergierigheid weet jij zeker dat de alle vragen van de deelnemers beantwoord zullen worden. Je krijgt niet alleen het vertrouwen van SUSA en MN, maar ook dat van de deelnemers. Een baan waar je dus veel voldoening uit kan halen. Klinkt goed, toch? Check hieronder de vacature en ga via SUSA aan de slag bij MN!

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die nu al dromen van het gepensioneerde leven;
 • Flexibele werktijden, plan 16 uur per week in van maandag tot en met vrijdag 09.00 tot 17.30 uur;
 • Wekelijkse uitbetaling en €17,32* per uur;
 • Aan het werk bij een invloedrijke marktspeler die prachtige pensioenen realiseert!
* Bij MN krijg jij €16,05 bruto per uur uitbetaald. Dit is het bedrag exclusief vakantiegeld, inclusief vakantiegeld is het maar liefst €17,32. Iedere week zal je jouw uurloon exclusief vakantiegeld op je rekening zien verschijnen. Bij SUSA laten we de keuze omtrent het uitbetalen van je vakantiegeld en -dagen bij jou. Dit kan elke week, elke maand of eens per jaar, zodat jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening verschijnt wanneer jíj dat wil!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker klantenservice bij MN ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor vragen omtrent pensioenen. Je begint je dag met een goede voorbereiding. Dit betekent op tijd jouw laptop opstarten en doornemen wat je voor die dag te doen hebt. Ben je goed voorbereid? Dan begin je met het beantwoorden van de vragen van de deelnemers. Dit doe je per telefoon, e-mail of de live-chat. De vragen zijn uitdagend en divers. Bij telefonische vragen is het belangrijk dat je snel kan schakelen en het overzicht behoudt. Per e-mail zijn de vragen vaak uitgebreid en is het van belang dat jij zo goed mogelijk de vragen van beantwoorden. Het is aan jou om een e-mail op te stellen waarin je alle vragen van de deelnemer zo persoonlijk mogelijk en in duidelijke taal beantwoordt. Deelnemers bouwen hun pensioen op voor later. Het is dus van belang dat je hier nauwkeurig en vertrouwelijk mee omgaat. 

In deze bijbaan is veel uitdaging. Je begint met een cursus waar je alle nodige informatie krijgt en al veel leert. Als je dan echt aan het werk gaat leer je nog meer. Vragen zijn niet altijd even makkelijk te beantwoorden. Dat kan zijn doordat je langer moet zoeken naar het antwoord, maar soms ook doordat je meer kennis nodig hebt dan dat je bezit. Het is daarom belangrijk dat je graag door wil leren over verschillende pensioenstukken en niet bang bent voor een uitdaging. Je krijgt coaching in het voeren van telefonische gesprekken en het schrijven van e-mails, maar ook coaching op het inhoudelijke vlak. MN wil het beste uit jou halen als student, daar investeren ze in.

Over MN

MN is één van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van Nederland. Ze combineren ruim 60 jaar ‘hands-on’ ervaring met een innovatieve visie op verduurzaming van het pensioen- en inkomensverzekeringsstelsel. De circa 1.200 medewerkers regisseren de inkomensvoorziening (pensioen en verzekeren) voor bijna 2 miljoen Nederlanders. Bovendien beheren ze een vermogen van circa € 175 miljard. Dit doen ze voor deelnemers van onder andere Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) en Bedrijfspensioenfonds Koopvaardij (Bpf Koopvaardij). MN is zich bewust van de maatschappelijke relevantie van haar activiteiten en zet alles op alles om een positieve bijdrage te leveren aan de vitale financiële toekomst die mensen verdienen. 

Je komt te werken met medewerkers van MN en studenten die via SUSA bij MN werken. Het is een zakelijke omgeving waar je al goed professionele ervaring op kan doen. Een serieuze en motiverende omgeving waar je zelf een verantwoordelijke rol speelt voor de deelnemer en het beantwoorden van alle vragen.

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en studeert nog minimaal een jaar;
 • Jij bent een kei in communiceren en hebt een onwijs goed empathisch vermogen;
 • Jij kan kan goed tegen een stootje en staat open voor feedback;
 • Jij bent punctueel en werkt nauwkeurig;
 • Jij kan goed schakelen tussen verschillende systemen en tegelijkertijd het overzicht houden.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als medewerker thuishulp bij ATZB draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als medewerker thuishulp bij MOB draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.