Medewerker control room bij PostNL

Header-2
Plaats
Den Haag
Aantal uur p/w
12 - 16 uur
Salaris
€ 13,68 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& verkeersleider

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker control room bij PostNL ben jij student én verkeersleider. Jij zorgt ervoor dat alle chauffeurs van PostNL op tijd bij de klanten zijn om pakketjes en andere post af te leveren. Door jouw overzicht laat je alles soepeltjes verlopen en heeft iedereen aan het einde van de dag een grote lach op zijn gezicht. Klinkt leuk, toch? Check snel de vacature hieronder en ga via SUSA aan de slag bij PostNL!

Deze vacature in het kort

  • De perfecte bijbaan voor experts in logistiek;
  • Flexibele werktijden: gemiddeld 12 uur per week op locatie van ma t/m vr en zondag, zowel ochtend-, middag- als avond/nachtdiensten;
  • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en €13,68* per uur;
  • Je cv pimpen bij hét postbedrijf van Nederland!
* Je uurloon bij PostNL zal, afhankelijk van je leeftijd, tussen de €10,87 en €13,68 bedragen, dit is je uurloon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is tussen de €10,03 en €12,63 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker control room bij PostNL houd jij vanuit het hoofdkantoor alles scherp in de gaten. Je checkt of de chauffeurs op tijd bij alle grote klanten zijn en stuurt de gegevens van de chauffeurs door. Is er toch wat vertraging of een ander probleem? Dan neem jij contact op met de chauffeurs en pas je het rittenschema aan. Ook stuur je chauffeurs aan om spoedritten te rijden, zodat echt alle pakketjes aan het einde van de dag zijn rondgebracht. Kortom, een bijbaan met verantwoordelijkheid en variatie, want een saaie dag bij PostNL bestaat niet! PostNL verwacht dat jij nachtdiensten en weekenddiensten zal draaien, waar een goede toeslag tegenover staat!

Over PostNL

Met bijna 65.000 medewerkers is PostNL één van de grootste werkgevers van Nederland. Deze grote speler bezorgt ruim 500.000 pakketten per dag en heeft veel aandacht voor de klant. De klant is koning volgens PostNL en die instelling levert naast een hoge klanttevredenheid ook een top 10-positie op in de jaarlijkse reputatielijst van het Reputation Institute. Wacht niet langer en ga aan de slag bij dé onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers!

Jij bent Student&

  • Jij bent hbo- of wo-student en minimaal nog 12 maanden beschikbaar;
  • Jij beheerst spreekt en schrijft naast studententaal ook perfect Algemeen Nederlands;
  • Jij bent proactief en kan bent een kei in multitasken;
  • Jij werkt nauwkeurig en haalt energie uit het oplossen van problemen;
  • Jij kan goed overzicht houden en kan onder druk juiste beslissingen nemen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Klanten helpen door échte gesprekken te voeren? Word Medewerker klantenservice bij MN! Ga jij deze uitdaging aan?

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als medewerker thuishulp bij Florein draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.