Klantenservice Medewerker Den Haag

Ben jij een communicatief vaardige kandidaat die op zoek is naar een (tijdelijke) fulltime baan in Den Haag? Ga dan aan de slag als Klantenservice Medewerker bij PostNL! De eerste maand zal je nog aan de slag gaan in Hoofddorp. Het kantoor verhuist rond juli naar Den Haag.
 • Voor kandidaten die servicegericht en communicatief vaardig zijn;
 • Flexibele werktijden: je bent minimaal 24 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 08:00 en 19:00 uur en op za tussen 08:30 en 17:30 uur;
 • Lekker verdienen: €11,61 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Werken bij topwerkgever PostNL in Den Haag.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

Let op! De eerste maand zal je nog aan de slag gaan in Hoofddorp. Het kantoor verhuist rond juli naar Den Haag.

Met bijna 65.000 medewerkers is PostNL één van de grootste werkgevers van Nederland. PostNL creëert een werkomgeving waarin medewerkers zich thuis voelen en zichzelf kunnen ontwikkelen. Het sterke merk bezorgt ruim 500.000 pakketten per dag en heeft veel aandacht voor de klant. Deze focus zorgt voor een hoge klanttevredenheid en een top 10 positie in de jaarlijkse reputatielijst van het Reputation Institute. Wacht niet langer en ga aan de slag bij dé onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers!

Werkzaamheden

Zet jouw communicatieve skills in bij PostNL! Als Klantenservice Medewerker bij PostNL Cargo onderhoud jij het contact met de klanten.

De afdeling Cargo houdt zich bezig onder andere bezig met alle distributie en collectie activiteiten voor pallets en vracht in binnen- en buitenland.

Je beantwoordt vragen, verzoeken en klachten, en zoekt naar logistieke oplossingen om aan de wensen van de klant te voldoen. Daarnaast signaleer je commerciële mogelijkheden en communiceer je deze naar belanghebbenden. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van e-mail en telefoongesprekken. Iedere dag en klant is anders en vraagt om een andere benadering.

Het is jouw uitdaging om bij te dragen aan een zo hoog mogelijke klanttevredenheid door het verlenen van uitstekende service.

Functie-eisen

 • Je hebt een tussenjaar of bent net afgestudeerd;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent klantgericht, proactief en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je bent analytisch ingesteld en werkt nauwkeurig;
 • Je voelt je verantwoordelijk en staat open voor feedback.

Loonindicatie

€11,61 bruto per uur (ongeacht leeftijd)

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze baan ben je 24 tot 40 uur per week beschikbaar voor minimaal de komende 9 maanden. Je kunt iedere week flexibel je uren inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 19:00 uur en op zaterdag tussen 08:30 en 17:30 uur.
Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.