Consultant studententeams bij SUSA

Header-3
Plaats
Utrecht
Aantal uur p/w
24 - 40 uur
Salaris
€ 14,17 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Hi! Wij zijn SUSA.

En we houden van studenten! Studenten? Student&! In 1947 werden we opgericht door studenten en de Universiteit Utrecht, om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. En dat doen we nog steeds. Zodat zij, naast student, ook al dat andere kunnen zijn. Student& sporter, chefkok, verenigingslid, muzikant, hondenkapper en nog zoveel meer. Wij zorgen er met onze flexibele bijbanen voor dat studenten het maximale uit hun studententijd kunnen halen. En dit doen wij met meer dan 125 collega’s, (deels) vanuit ons gezellige kantoor op de mooie Maliebaan. Elke dag. 100%. SUSA. Make it count.

Deze vacature in het kort

  • Voor leergierige, zelfstandige studenten die alles uit hun studententijd willen halen;
  • Ga werken in hartje Utrecht aan de Maliebaan;
  • Lekker verdienen met een goed uurloon van €14,17 per uur*;
  • Een verantwoordelijke (bij)baan waarin je schakelt met studenten én opdrachtgevers!
* Afhankelijk van je contract (en je beschikbaarheid) zal je uurloon bepaald worden. Indien je parttime werkt, zal je uurloon bruto per uur €13,12 bedragen. Dit krijg je wekelijks uitbetaald! Tel hier je vakantiedagen en uren bij op & je komt uit op een bedrag van €14,17. Je kunt zelf bepalen of je dit wekelijks, maandelijks óf eens per jaar uit laat betalen. Net wanneer jij het nodig hebt!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als consultant studententeams ben je verantwoordelijk voor het succesvol managen van de studentenpools in jouw eigen klantenpakket. Een pakket aan mooie opdrachtgevers, zoals Rabobank, Basic Fit, ABN AMRO, Sunweb en Greenchoice. Jij zorgt er in jouw rol voor dat het poolconcept optimaal ingezet wordt. Dat wil zeggen; voor de studenten een perfecte flexibele bijbaan die goed te combineren valt met studie en andere activiteiten, voor de opdrachtgevers een gemotiveerde studententeam vol talenten. In jouw rol schakel je dan ook veel met beide partijen; met de studenten én met de opdrachtgevers. 

Jij bent verantwoordelijk voor wel zo’n 100 á 200 studenten die in hun eigen pool bij verschillende opdrachtgevers werken. Zij werken onder leiding en toezicht van de opdrachtgever, maar jij bent en blijft formele werkgever. Vanuit deze rol houd jij je bezig met marketing gerelateerde thema’s met de focus op behoud van de studenten binnen je pools. De opdrachtgever adviseer je proactief over de inzet van het studententeam. Je duikt in de cijfers en maakt samen lange termijn plannen. Daarnaast gebruik je jouw commerciële inzicht om nieuwe kansen te herkennen. Je hebt een goede band met de teamleiders en planners van de afdelingen en werkt ook regelmatig op locatie. Bij de voorbereidingen van de commerciële gesprekken word je ondersteund door medewerkers van de operationele afdelingen bij SUSA, waardoor jij tijd overhoudt om je te focussen op lange termijn doelen.

Over SUSA

Al bijna 75 jaar staan studenten bij ons op één en dat merk je. Samen met ruim 100 collega’s werken we dagelijks aan onze missie: “Zorgen dat studenten flexibel kunnen werken”. Dit doen we door middel van het Poolconcept® en onze innovatieve werkwijze, waardoor studenten hun studie op één kunnen zetten en relevante werkervaring opdoen. Bij SUSA werk je met goed ingerichte processen (want; 75 jaar ervaring😉) en schakel je met like-minded collega’s van verschillende afdelingen. We strijden samen voor mooie resultaten én die vieren we; met borrels, sportsessies, ontspanningsmassages (tijdens werk!) en natuurlijk het jaarlijkse SUSA-feest. Sluit je ook bij ons aan?

Jij bent Student&

  • Jij bent minimaal 24 uur tot maximaal 40 uur per week beschikbaar;
  • Jij hebt bij voorkeur ervaring in relatiebeheer en/of klantcontact;
  • Jij hebt een commerciële instelling en bent resultaatgericht;
  • Jij bent een geboren regelaar en weet verbinding te maken met en tussen mensen;
  • Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en geeft graag advies.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar