Care support medewerker bij Maersk

SUSA Fotografie 02541
Plaats
Rotterdam
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 14,27 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& toezichthouder

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als care operator support bij Maersk ben jij student én toezichthouder. Met jouw scherpe oog en kritische blik zorg jij ervoor dat alle containers goed op tijd de haven verlaten en dat alles logistiek en administratief op rolletjes verloopt. Dit doe je samen met jouw (internationale) collega’s als een echt team. Dat klinkt goed, toch? Lees snel verder en solliciteer!

Deze vacature in het kort

 • Voor echte teamspelers die ook goed zelfstandig kunnen werken;
 • Plan je eigen uren in, 16 uur per week van ma t/m vr tussen 09.00 en 18.00 uur, na inwerken ook van 07.00 tot 09.00 en avonden (niet in de weekenden);
 • Lekker salaris van €14,27* per uur;
 • Werken voor een internationaal bedrijf.
* Het bedrag van €14,27 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,21 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als je aan de slag gaat bij Maersk houd jij je bezig met dagelijkse administratieve rapportages over welke containers in de haven er al lang staan er dus zo snel mogelijk weg moeten. Jouw afdeling is verantwoordelijk voor o.a. het sturen van de laadlijsten naar de terminal in de haven, zodat zij weten wat er geladen gaat worden. Is het schip vertrokken met de containers aan boord? Dan check jij of er toch nog boekingen zijn achtergebleven en naar welke diensten deze moeten worden omgepland. Je hebt actief contact met jouw collega’s van de customer service om alle documentatie zo volledig mogelijk te krijgen, of bijvoorbeeld om contact te leggen met de juiste persoon binnen operation om te kijken op welk schip de container gepland kan worden. Heb je jouw training op het gebied van customer service, operations en systemen goed afgerond? Dan zijn er uiteraard nog meer mogelijkheden om jouw skills-pakket uit te bereiden. Ook is het mogelijk om thuis te werken als je volledig bent ingewerkt.

Over Maersk

Maersk is een Deens multinationale onderneming, die bestaat uit bedrijven die vooral in de transportsector actief zijn. Het bedrijf waar jij voor kunt gaan werken is de grootste containerrederij ter wereld, die zich voornamelijk bezig houdt met zeetransport van containers. Met meer dan 600 schepen met een totale capaciteit van 3,5 miljoen standaard containers, nemen ze ongeveer 19% van het wereldtotaal voor hun rekening. Vanuit het kantoor in Rotterdam zijn meer dan 150 mensen gericht bezig met het ondersteunen van service en support aan bedrijven in Nederland. Denk aan de import of export van container verzendingen, vervoer van gevaarlijke of afwijkende goederen. De mensen bij Maersk kennen de markt en hebben de expertise op het gebied van wereldhandel, logistiek en de operationele zaken die nodig zijn om ervoor te zorgen dat de zending op de juiste plek en in de juiste conditie aankomen.

Jij bent Student&

 • Jij beheerst naast studententaal en Algemeen Nederlands ook de Engelse taal en kan hier goed in communiceren met je collega’s;
 • Jij bent hbo- of wo-student met interesse in logistiek;
 • Jij hebt een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit en toont initiatief;
 • Jij weet hoe je moet omgaan met Excel en hebt nieuwe tools en systemen snel onder de knie;
 • Jij bent klaar om voor een groot internationaal bedrijf te werken!

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar