Laboratorium Medewerker Arnhem e.o.

Studenten chemie of microbiologie opgelet! Dit is je kans op een topbijbaan die perfect aansluit op je studie. Ga als Laboratorium Medewerker aan de slag en vervul een belangrijke rol binnen het testproces van voedingsmiddelen.
 • Voor HBO- en WO-studenten die relevante werkervaring willen opdoen;
 • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaar op ma t/m vr tussen 08:00 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 08:00 en 16:30 uur;
 • Aan de slag bij één van de grootste laboratoria en adviesbureaus voor voedselkwaliteit en veiligheid in Nederland.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

Het bedrijf waar je komt te werken wenst een bijdrage te leveren aan de volksgezondheid door de veiligheid van een heel scala aan voedings- en farmaceutische producten, cosmetica, agrochemicaliën en consumentengoederen te testen en te waarborgen. Naast dat je als Laboratorium Medewerker hieraan bijdraagt, doe je ook nog eens relevante werkervaring op!

Werkzaamheden

Als Laboratorium Medewerker speel je een belangrijke rol in de voorbereiding van laboratoriumtests. Je zorgt dat de juiste monsters worden afgewogen en je weet de juiste stoffen op het goede moment toe te voegen. Een studiegerelateerde bijbaan met veel verantwoordelijkheid dus!

Functie-eisen

 • Je bent HBO- of WO-student en studeert nog minimaal 12 maanden;
 • Je hebt een relevante opleiding in de richting van chemie- of microbiologie. Zo niet, dan is werkervaring in een laboratorium vereist;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet van aanpakken;
 • Je gaat secuur te werk en bent betrouwbaar.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je minimaal 14 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 12 maanden. Je kunt iedere week zelf je uren inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 21:00 uur (op zaterdag kan tussen 08:00 en 16:30 uur extra worden gewerkt).
Deze vacature staat momenteel niet open

Niet getreurd. SUSA heeft genoeg andere vacatures beschikbaar. Klik op de knop en vind jouw baan.

Naar banenoverzicht