Medewerker fancare bij AFC Ajax

Junpeng Ouyang Avyhjr0yb 8 Unsplash
Plaats
Amsterdam
Aantal uur per week
16 - 20 uur
Salaris
€ 12,08 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& voetbalfanaat

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker fancare bij AFC Ajax ben jij student én voetbalfanaat. Je staat alle Ajacieden te woord die vragen of verzoeken hebben. Met jouw feilloze communicatie is alles opgelost in een notendop. Klinkt super, toch? Check de vacature hieronder en ga via SUSA aan de slag bij AFC Ajax!

Deze vacature in het kort

 • Voor hbo- en wo-studenten die affiniteit hebben met voetbal en Ajax in het bijzonder;
 • Flexibele werktijden: minimaal 16 uur per week;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en €12,08* per uur;
 • Voor echte Ajacieden!
* Het bedrag van €12,08 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €11,16 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker fancare bij AFC Ajax ben je dagelijks bezig met het beantwoorden van vragen en verzoeken van alle Ajacieden. Dit kunnen vragen zijn op het gebied van wedstrijdbezoeken, maar ook over de Ajax App of seizoenkaarten. Het is belangrijk dat je klantgericht en effectief aan de slag gaat. Elke vraag en gesprek is anders, waardoor het gevarieerd werk is. Het is belangrijk dat je je zowel mondeling als schriftelijk goed duidelijk kan maken en stevig in je schoenen staat. Soms kan het zo zijn dat je een pittig gesprek hebt, maar dat maakt het werk uitdagend!  Bij Ajax staat het plezier van de fans centraal en als grootste voetbalclub van Nederland is Ajax aan hun stand verplicht om altijd voor het beste te gaan. Als visitekaartje van de club, mag jij hier je steentje aan bijdragen. Vet toch?

Over AFC AJAX

AFC Ajax is de meest succesvolle voetbalclub van Nederland en heeft de ambitie om in Europa tot de top van het professionele voetbal te behoren. Hiernaast willen ze talent inspireren, opleiden en ontwikkelen om de legends van de toekomst te worden. Werken bij Ajax betekent werken in een dynamische organisatie die altijd vol in de schijnwerpers staat en waarbij elke week met een beleving wordt toegeleefd naar de wedstrijd. Als grootste club van Nederland gaan we altijd voor het beste!

Jij bent Student&

 • Je bent 16 tot 20 uur per week beschikbaar om te werken;
 • De Nederlandse taal beheers je uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt een prettige en heldere telefoonstem;
 • Voetbal en Ajax zitten in je hart;
 • Je bent geduldig en zeer klant- en servicegericht.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Nieuw

Er is niks zo frustrerend als een geblokkeerde pas of een vergeten pincode. Gelukkig ben jij daar om klanten van ICS te hulp te schieten! Voor alle creditcardproblemen heb jij de oplossing.

Ben jij een echte wereldreiziger? Tijd om aan boord te stappen bij Cygnific KLM!