Allround Medewerker Service Team Groningen

Zoek jij cases graag tot op de bodem uit en kun je snel met creatieve oplossingen komen om de klant te helpen? Dan is deze functie als Allround Medewerker Service Team het helemaal voor jou!
 • Voor betrokken studenten die oplossingsgericht denken;
 • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 19:00 uur;
 • Lekker verdienen: €13,03 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Breed opgeleid worden binnen het Service Team van topwerkgever Menzis.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

Een groep artsen, apothekers en tandartsen nam ruim 200 jaar geleden een vooruitstrevend initiatief. Ze richtten een ziekenfonds op: de Maatschappij van Voorzorg. Het vertrekpunt? Iedereen heeft recht op zorg. Tegenwoordig staat deze organisatie beter bekend als Menzis.

Bij Menzis is ‘elk menz er één.’ Samen met andere partijen zetten zij zich actief in om goede zorg voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te houden. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat jij je thuis voelt en de ruimte hebt om je talent in te zetten. Show ‘em what you got!

Werkzaamheden

Je komt als Allround Medewerker Service Team te werken op de afdeling waar alle eerste klantvragen binnenkomen. Jouw taak is om te doorgronden wat het probleem is en snel tot een oplossing te komen. Doordat je het eerste aanspreekpunt voor de klanten bent, krijg je met super veel verschillende onderwerpen te maken. Zo is geen enkel gesprek hetzelfde en leer je alle kneepjes van het vak!

Het is belangrijk dat je je goed kunt inleven in de klant en iedere case op een persoonlijke manier benadert. Aan jou dus de taak om iedere uitdaging op een creatieve manier aan te pakken! Is de vraag van de klant toch te ingewikkeld? No worries! Dan kan je hem of haar doorverbinden naar een van je collega’s op de expertafdelingen. Zo zorgen jullie er samen voor dat alle klanten weer tevreden ophangen.

Functie-eisen

 • Je bent HBO- of WO-student;
 • Je spreekt en schrijft duidelijk en correct Nederlands;
 • Je hebt een actieve en resultaatgerichte houding;
 • Je hebt een groot inlevingsvermogen en gaat probleemoplossend te werk;
 • Je bent flexibel, kan snel schakelen en houdt van samenwerken.

Loonindicatie

€13,03 bruto per uur (ongeacht leeftijd)

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je 16 uur per week beschikbaar voor tenminste 18 maanden. Je kunt iedere week zelf je uren flexibel inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 19:00 uur.

Tegen het eind van het jaar is het extra druk bij Menzis, omdat consumenten naar een andere zorgverzekeraar kunnen overstappen. Daarom ben jij vanaf week 46 tot en met week 05 minimaal 18 uur per week beschikbaar en tijdens de kerstvakantie fulltime.
Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.