Allround Klantenservice Medewerker bij a.s.r.

Plaats
Utrecht
Aantal uur
20 - 40 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 12,22 per uur

Verslaafd aan social media en bellen? Kom maar door! Lekker bellen, Twitteren, appen, chatten en op Facebook hangen tijdens werktijd en daarmee klanten helpen? Als Allround Klantenservice Medewerker informeer en adviseer je klanten van verzekeraar a.s.r. op de verschillende kanalen. Reageer snel op deze bijbaan in Utrecht!

In het kort

 • Voor servicegerichte HBO- en WO-studenten die een Klantenservice Medewerker in zich hebben;
 • 16 uur per week je bankrekening spekken, van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur;
 • Verdien €12,22 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Werken op een toplocatie in Utrecht, 5 minuten fietsen vanaf de Uithof.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Werkzaamheden

De afdeling zorgverzekeringen is jouw thuis binnen a.s.r. Jij bent hier het aanspreekpunt voor de klanten van de verzekeraar. Je beantwoordt vragen en adviseert via de telefoon, maar ook via webcare (Facebook, Twitter, Whatsapp, chat en e-mail).

Lukt het niet om een klant via social media te helpen? Dan pak je gewoon even de telefoon op om tot een oplossing te komen. Tip: het is belangrijk om de vraag áchter de vraag te achterhalen, goed te luisteren en door te vragen. Jij bent als Allround Klantenservice Medewerker pas tevreden als de klant dat ook is.

Bij a.s.r. draait het niet om mooie beloftes, maar om daden. Dit zie je terug in de producten, diensten en communicatie. Je neemt dan ook echt de tijd voor de klant. Natuurlijk zijn er wel targets, maar kwaliteit en klanttevredenheid staan bovenaan het priolijstje.

Welke situaties kom je vaak tegen?

 • Betalingsachterstanden;
 • Vragen over pakketten;
 • Uitzoekvragen;
 • Technische vragen over kilometervergoeding en ingediende declaraties;
 • Doorverwijzen naar andere afdelingen.

Het leek mij een mooie uitdaging om mijn Wft Zorg-certificaat te behalen. Daarnaast heeft a.s.r. een mooi kantoor in Utrecht. Alles bestaat uit glas, zelfs de vergaderruimtes. Daarmee stralen ze letterlijk transparantie uit. Ook leuk: ze hebben skippyballen en fietsen achter de bureaus.

Sterre Touw

Allround Klantenservice Medewerker bij a.s.r.

Meer weten over hoe het is om te werken bij a.s.r.? Lees het volledige interview met Sterre over haar bijbaan.

Over de opdrachtgever

a.s.r. komt je misschien al wel bekend voor en namen als De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta zeggen je ongetwijfeld ook wat. Ze vallen stuk voor stuk onder deze Nederlandse verzekeringsmaatschappij die een breed assortiment aan financiële producten biedt op het gebied van schade-, levens- en inkomensverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorg-, reis-, recreatie- en uitvaartverzekeringen. 

Jouw werkplek bevindt zich op een supermooie locatie in Utrecht (maar 5 minuten per fiets vanaf de Uithof) en van de informele werksfeer word je minstens zo blij. Je werkt samen in een hecht team van zes tot negen personen die er samen voor gaan en zich verantwoordelijk voelen voor de teamprestatie. Je collega’s zijn jong, oud, man en vrouw: lekker gemixt. Daarbij heb je een leidinggevende en een coach die jou begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling, waardoor jij je werk goed kunt uitvoeren.

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt vroeger goed opgelet tijdens de lessen Nederlands, dat betekendt geen taalvoutjes in jouw communicatie;
 • Je hebt een vlotte babbel en past je communicatie goed aan op de verschillende klanten;
 • Jij komt door goed luisteren en doorvragen tot de kern, waardoor je iedere klant goed kunt helpen;
 • Social media kent voor jou geen geheimen;
 • Je bent zeer klant- en servicegericht.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je 16 uur per week beschikbaar voor minimaal 12 maanden. Van week 43 t/m 5 ben je 20 uur per week beschikbaar en in de kerstvakantie ben je fulltime beschikbaar om te werken (met uitzondering van de feestdagen). Je kan wekelijks zelf je uren flexibel inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Coronamaatregelen

Wanneer je bij a.s.r. start zal de training grotendeels online worden gegeven, de eerste trainingsdag vindt op kantoor plaats. Na de training zal je deels thuis, maar ook deels op kantoor werken. Je hebt wekelijkse meetings en je start de dag samen om goed met elkaar in contact te blijven! Een laptop dien je zelf te hebben, maar een headset regelt a.s.r.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Deel deze vacature