Klantadviseur Daily Contacts bij ABN AMRO

Plaats
Breda
Aantal uur
16 - 20 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 12,92 per uur

Ben jij niet vies van een uitdaging en kun je niet wachten om je dit jaar vast te bijten in een ambitieuze bijbaan? Top! ABN AMRO zoekt studenten die kanten te woord staan met al hun bankvragen. Kun jij aan de telefoon je mannetje/vrouwtje staan? Solliciteer naar de functie van Klantadviseur Daily Contacts bij ABN AMRO in Breda!

In het kort

 • Voor enthousiaste, commerciële en klantvriendelijke HBO- en WO-studenten; 
 • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 08:00 en 21:00 uur; 
 • Verdien €12,92 bruto per uur (ongeacht leeftijd); 
 • Werkervaring opdoen bij een internationale bank.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Als Klantadviseur Daily Contacts ontvang je telefoongesprekken van particuliere klanten van de bank bij vragen of klachten over dagelijkse bankzaken en sparen. Zo handel je bijvoorbeeld vragen af over bankpasjes, pascontracten en internetbankieren. Hierbij heb je te maken met veel verschillende klanten: van ouderen tot zakenmensen. In deze functie is het belangrijk dat je een commercieel inzicht hebt en kansen voor zowel de klant als de bank ziet en benut. Ook plan je afspraken in voor klanten met hypotheekadviseurs en verbind je klanten door naar de juiste afdeling. Heeft iemand een klacht (denk aan een klant die te weinig geld uit een geldautomaat heeft ontvangen) dan pak jij dat direct op.

Je beschouwt elk gesprek als een kans. Je luistert, adviseert, maakt een offerte of verwijst door. Kortom: je komt snel tot de kern en verrast de klanten met jouw topservice. Doorgroeimogelijkheden? Die zijn er zeker! Laat jezelf daarom van je beste kant zien.

Over de opdrachtgever

Bij ABN AMRO is niets belangrijker dan optimale service. Je werkt in deze functie namelijk voor een rasechte dienstverlener. Jouw werkplek bevindt zich in het Advies en Service Center in Breda. Een open, informele en gemoedelijke afdeling. Het advies dat hier aan klanten wordt gegeven is net zo divers als de mensen die er werken. Word jij de topper van de afdeling? Op de borden kun je de voortgang van jezelf en je collega’s bijhouden.

Vanzelfsprekend word je iedere dag tijdens de dagstart bijgepraat over belangrijke zaken en wordt er tijd gemaakt voor coaching aan de hand van de gesprekken die je voert. Het fijne aan de flexplekken bij ABN AMRO is dat je iedere dag lekker op een andere werkplek kunt neerploffen en zo altijd naast je favoriete collega’s zit.

De bedrijfscultuur is goed en het werk is afwisselend. Het is leuk om mensen te kunnen helpen en op de werkvloer helpen mijn collega’s bij ABN AMRO mij ook. Iedereen is gemakkelijk te benaderen en je kunt vaak bij ze terecht voor vragen.

Justin

Adviseur Dagelijkse Bankzaken bij ABN AMRO

Meer weten over hoe het is om te werken bij ABN AMRO? Lees het volledige interview met Justin over zijn bijbaan bij ABN AMRO.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent HBO- of WO-student en minimaal nog een jaar studerende; 
 • Je houdt van écht contact met de klant en kunt goed luisteren, maar ook leiding nemen in gesprekken; 
 • Je staat sterk in je schoenen en durft je verantwoordelijkheid te nemen;
 • Goede communicatieskills: je bent helder en to the point;
 • Je wil een klik maken met de klant en de klant ambassadeur maken; 
 • Je bent een echte teamplayer, maar ook zelfredzaam; 
 • Telefonische werkervaring is geen must, maar dikke pluspunten voor jou wanneer je die wel hebt.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je 16 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 12 maanden. Je kunt doordeweeks flexibel je uren inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 21:00 uur.

Coronamaatregelen

De kick-off en het volledige inwerktraject zal op kantoor plaatsvinden, uiteraard worden de RIVM-maatregelen gehanteerd. Na het inwerktraject zul je voor 90% thuis gaan werken, af en toe kom je voor een overleg op kantoor.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature