Adviseur daily contacts bij ABN AMRO

KCC Branchepagina
Plaats
Breda of Nijmegen
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 15,17 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& luisterend oor

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker daily contacts bij ABN AMRO ben jij student én luisterend oor! Jij beantwoordt alle dagelijkse vragen van de klant en weet precies de juiste hulp te bieden. En daar word jij blij van! Neem een kijkje achter de schermen bij deze bank en haal het maximale uit je studentenleven. Check de vacature nu!

Deze vacature in het kort

 • Word een expert op het gebied van dagelijkse bankzaken;
 • Flexibele werktijden: 16 uur per week opgeven van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.30 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en €15,17* per uur;
 • Bij ABN AMRO heb je volop doorgroeimogelijkheden!
* Het bedrag van €15,17 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is 14,00 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantadviseur op de klantenservice afdeling van ABN AMRO ben jij hét aanspreekpunt voor particuliere klanten bij vragen of klachten. Dat zijn bijvoorbeeld vragen over internetbankieren of hun bankpas. Jij hebt een luisterend oor en komt snel tot de kern van het verhaal. Hierdoor begrijp jij elke klant - van jong tot oud - en weet jij wat je moet doen. Met die expertise help jij de klant snel verder. 

In deze studentenbijbaan kun jij je communicatieve skills helemaal kwijt. Jij weet precies wat de klant nodig heeft en speelt daar slim op in. Daardoor benut jij óók de commerciële kansen die zich tijdens een gesprek voordoen. Met jouw stralende service eindigen de klant en jij ieder gesprek met een glimlach. Ben je nog niet helemaal 100% zeker van je service? Geen zorgen! Je wordt hier volop in gecoacht, zodat jij het beste uit jezelf en je bijbaan kunt halen.

Over ABN AMRO

ABN AMRO is een internationale bank met veel financiële expertise. Ze proberen altijd in te spelen op de veranderende markt en behoeften van de klant. Deze bank is dan ook een pionier in digitale innovaties, zoals online bankieren. Ben jij ook lekker vooruitstrevend? Ga dan aan de slag voor ABN AMRO; grotendeels vanuit huis en af en toe op locatie in Amsterdam, Nijmegen of Breda!

Met veel interne trainingen en begeleiding ontwikkel jij jezelf al snel tot professioneel klantadviseur. Bij ABN AMRO zijn er ook veel kansen om te blijven na je studie. Veel kansen dus om te laten zien dat jij als student het talent van de toekomst bent!

Meer weten over werken bij ABN AMRO? Check het hier!

Jij bent Student&

 • Jij bent een hbo- of wo-student en beschikbaar voor minimaal 12 maanden;
 • Jij spreekt naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Jij houdt van klantcontact, goede gesprekken en helpt mensen graag verder;
 • Jij houdt van écht contact met de klant, luistert goed naar de vraag en handelt vlot.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar