Administratief Medewerker KYC bij ICS

Plaats
Diemen
Aantal uur
24 - 36 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 14,50 per uur
Durf jij jezelf uit te dagen en stel je graag doelen? Dan is de nieuwe functie bij International Cards Services (ICS) in Diemen precies wat jij zoekt! Ga aan de slag als Administratief medewerker bij de bekende creditcard uitgever en geef een boost aan je cv! Als jij de gedreven en nauwkeurige student bent die ICS zoekt, solliciteer dan direct!

In het kort

 • Voor klantvriendelijke HBO- en WO-studenten die secuur werken;
 • Flexibele werktijden: 24 tot 36 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 08:30 en 18:00 uur;
 • Verdien €14,50 bruto per uur (excl. 8% vakantiegeld);
 • Boost je cv met een topwerkgever!

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Jij zal in het Remediation team van ICS gaan werken, waar jij je collega’s van Administratie gaat ondersteunen. Aan jou de taak om de administratieve taken te organiseren en op te pakken. Soms komt er ook een telefoontje tussendoor. Voor jou geen probleem, jij schakelt gemakkelijk tussen de verschillende taken. De afdeling is in opbouw, wat betekent dat je werkzaamheden lekker afwisselend zullen zijn en jij ook zeker inspraak hebt in het verbeteren van de processen! Een mooie uitdaging waarbij je kan helpen om de afdeling vorm te geven. Klinkt goed toch?

Over de opdrachtgever

ICS, oftewel International Card Services, is veruit de grootste creditcardleverancier van Nederland. ICS verzorgt al ruim 30 jaar de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van Visa en Mastercard. Wereldwijd kan er op ruim 30 miljoen adressen, in iedere valuta, met de creditcards van ICS worden betaald. In de Benelux alleen zijn er inmiddels al zo’n 3 miljoen mensen met een door ICS uitgegeven creditcard. ICS is daarom zeker een goede toevoeging op jouw cv!  Op de afdeling Remediation van ICS heerst een open, informele en gemoedelijke sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker tijd voor een potje tafelvoetbal of een gezellige borrel! 

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent een georganiseerde HBO- of WO-student;
 • Je houdt van écht aanpakken en kunt goed het overzicht bewaren;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent zeker van jezelf en weet jezelf te redden, maar bent ook een teamplayer.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze (bij)baan ben tussen de 24 en 36 uur per week beschikbaar om te werken voor een periode van minimaal 2 maanden. Je kunt flexibel je uren inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur.

Bij ICS hebben ze er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat je op kantoor kan werken. Eindelijk weer eens er tussenuit!

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature