Administratief medewerker dataverrijking bij Nationale-Nederlanden

NN Kantoor
Plaats
Rotterdam
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 14,02 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& data sprokkelaar

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als administratief medewerker bij Nationale-Nederlanden ben jij student én data sprokkelaar! In deze studentenbaan help jij mee aan het verstrekken van hypothecaire leningen. Jij zorgt dat de ontbrekende gegevens bij elkaar gesprokkeld worden en je voert ook de beoordeling hiervan uit. Kortom, een verantwoordelijke bijbaan met uitdagende taken! Zie jij dit wel zitten? Check snel de vacature!

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die verantwoordelijkheid durven nemen en graag een stapje extra zetten;
 • Plan zelf 16 uur per week in tussen 08.30 en 17.00 uur, vanuit huis of kantoor;
 • Lekker salaris van €14,02 per uur;
 • Word net als NN een supporter voor verandering!
* Het bedrag van €14,02 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €12,94 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Ga je aan de slag als medewerker dataverrijking? Dan kom je terecht in het team Hypotheken en Consumptief Krediet van Nationale-Nederlanden. In deze rol ben jij onmisbaar als het gaat om het aanvullen én beoordelingen van aanvragen voor hypothecaire leningen. Veel verantwoordelijkheden dus op jouw bordje, maar dit is geen probleem voor jou! Jij houdt in alle situaties je hoofd koel. 

Een dag als medewerker dataverrijking zit vol uitdagingen. De ene keer krijg je een hypotheekaanvraag binnen waar nog gegevens ontbreken en sprokkel je eerst alle benodigde gegevens bij elkaar. De andere keer is de aanvraag al compleet en kun je meteen aan de slag met de beoordeling. Een groot deel van de beoordelingen gaat automatisch, maar sommige documenten mag jij beoordelen! Dit doe je natuurlijk niet zonder voorbereiding. Je haalt een WFT-certificaat zodat je optimaal voorbereid en vol zelfvertrouwen aan de slag kunt! Als jij besluit groen licht te geven voor de beoordeling, kun je het proces afronden met de juiste correspondentie. Check, weer een hypotheekaanvraag afgerond. De klant blij en jij blij!  Je werkt samen met ca. veertig enthousiaste en (klant)gedreven collega’s en nog dertig andere SUSA toppers. Samen met jouw collega’s heb je oog en aandacht voor de klant en zijn jullie continu bezig om de service naar een topniveau te brengen. Alles om het maximale uit jezelf én je bijbaan te halen!

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim vijf miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Zij biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, hypotheken en beleggingen. Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die zij dagelijks inzet om klanten verder te helpen in het leven.  De sfeer binnen het team is open en informeel. Er is onderling ruimte voor een praatje of een grapje bij de koffie corner. Wel werk je samen met iedereen aan die 9+ klantervaring, waar ook gesprekken van goede kwaliteit en hard werken bij horen!

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en de komende 12 maanden beschikbaar;
 • Jij kan zelfstandig werken en hebt een proactieve houding;
 • Jij hebt een kritische blik en interesse in de financiële sector;
 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Jij wilt iets leren tijdens je bijbaan en een WFT-certificaat halen!

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar