Administratief medewerker bijzonder beheer bij Rabobank

Rabobank Banner
Plaats
Landelijk
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 14,39 per uur
Werklocatie
Vanuit huis

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& informatiespecialist

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als administratief medewerker bijzonder beheer bij Rabobank ben jij student én informatiespecialist! In deze bijbaan help jij klanten met financiële stress uit de brand. Met jouw administratie talent zorg jij dat alles op rolletjes verloopt en informatie secuur verwerkt wordt. Klaar om je carrière een boost te geven? Check de vacature hier!

Deze vacature in het kort

  • Jij wilt vanuit je studentenkamer je cv een boost geven;
  • Voor secure studenten met een interesse in de financiële en ondernemerswereld;
  • Flexibel je werktijden inplannen, minimaal 16 uur per week (ma t/m do tussen 08.30 en 19.00 uur & vr tussen 8.30 en 17.00 uur);
  • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald en een uurloon van €14,39*

* Het bedrag van €14,39 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,33 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker bij Rabobank help jij klanten met financiële stress. Het is een administratieve functie waarbij je je dagelijks bezighoudt met brand, storm en waterschade dossiers. Dit houdt in dat jij de volgende taken op je zal nemen: bepalen of het schade betreft van een opstal waar een hypotheek van Rabobank op zit, hierover contact opnemen met de klant en monitoren bij de klant of de schade hersteld is.

Je gaat werken in het team Bijzonder Beheer Financieren. Dit team bundelt de krachten om onder andere problemen van klanten eerder en beter vast te stellen, klantafspraken te plannen en die afspraken te monitoren. Hierin zul jij in eerste instantie de specialisten ondersteunen. Maar hoe beter je je werk doet, hoe meer kans jij krijgt om zelf ook door te groeien tot specialist. Een mooie kans om je carrière een boost te geven dus!

Je bent niet bezig met sales, maar met mensen helpen. En dat geeft mij een heel goed gevoel.
Pim

Klantenservice medewerker bij Rabobank

Over Rabobank

Rabobank is een bank voor en door klanten. Het is één van de grootste financiële instellingen ter wereld, maar tegelijkertijd ook heel lokaal betrokken. Voor een goede betrokkenheid is optimale service enorm belangrijk. Daarom werkt Rabobank samen met SUSA om te zorgen dat klanten zich gehoord voelen. Spreekt deze optimale service jou aan? Kom dan werken bij Rabobank!  Bij deze opdrachtgever kom je terecht in een open en informeel team met veel verschillende mensen. Als administratief medewerker krijg je de ruimte om jezelf op persoonlijk én op professioneel vlak te ontwikkelen. Klinkt als de ideale bijbaan, toch?!

Meer weten over werken bij Rabobank? Check het hier!

Wat SUSA al zegt; ‘flexibel studentenwerk.’ Dat is het ook echt! Wekelijks kan ik mijn beschikbaarheid opgeven en kan ik de uren om mijn schoolrooster heen plannen. Ideaal.
Anne-Fleur

Klantenservice medewerker bij Rabobank

Jij bent Student&

  • Jij spreekt naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
  • Jij bent hbo- of wo-student en nog minimaal 12 maanden beschikbaar;
  • Jij hebt affiniteit met administratief-juridische werkzaamheden;
  • Jij bent stressbestendig onder tijdsdruk en denkt oplossingsgericht;
  • Jij hebt ervaring met procesgericht werken binnen een operationele omgeving.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar