Zomerbijbaan: Administratief Medewerker bij DELTA Fiber Nederland

Plaats
Schiedam
Aantal uur
16 - 32 uur
Salaris
€ 11,05 per uur

Ben jij leergierig, verantwoordelijk en heb je oog voor detail? Voor DELTA Fiber Nederland zoeken we een groep enthousiaste studenten die aan de slag gaan als Administratief Medewerker. Solliciteer snel en haal deze toffe bijbaan binnen!

In het kort

 • Voor nauwkeurige studenten die van aanpakken weten;
 • Verdien €11,05 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Ga aan de slag in een divers team!;
 • Werken bij de topwerkgever DELTA Fiber Nederland.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Als Administratief Medewerker bij DELTA Fiber Nederland ga jij aan de slag op de Backoffice. Uit een gesprek met een klant kan een bepaalde order ontstaan. De Klantenservice Medewerkers zetten deze orders door naar de Backoffice en jij gaat met deze orders aan de slag. Voorbeelden van orders die je binnen kunt krijgen zijn: de klant wil het abonnement opzeggen, iemand wil een abonnement afsluiten, de klant gaat verhuizen of de gegevens van de klant zijn gewijzigd.  

Het is jouw verantwoordelijkheid om deze orders in op te pakken, een eventuele actie uit te zetten en de order af te ronden. Door goed te kijken naar de al bekende gegevens van de (nieuwe) klant zorg jij ervoor dat er niets over het hoofd wordt gezien. Bijvoorbeeld: Iemand wil een abonnement afsluiten maar jij ziet dat er al een abonnement is afgesloten op de naam van de klant maar op een ander adres. Het is belangrijk dat jij de taak dus niet zomaar uitvoert maar buiten de lijntjes denkt in het belang van de klant en bijvoorbeeld contact opneemt met de klant. Is de klant hier zich van bewust? Zo ja, wat is dan de reden dat de klant twee abonnementen afsluit? Kun je nog iets anders voor de klant betekenen?

Kijk jij verder dan jouw neus lang is en zet jij alles op alles om iedere order zo volledig mogelijk af te ronden? Dan zijn wij op zoek dan jou!

Over de opdrachtgever

DELTA Fiber Nederland is een Nederlands telecombedrijf. Ze hebben netwerken door heel Nederland en leggen voortdurend nieuwe netwerken aan, voornamelijk in randstedelijke gebieden en buitengebieden. Net als voor de 700.000 woningen en bedrijven die al op hun netwerk zijn aangesloten maken ze zo voor steeds meer mensen snel internet toegankelijk. DELTA en Caiway zijn hun merken voor de levering van internet, televisie, telefonie en mobiele diensten.

DELTA Fiber Nederland is eigendom van het Zweedse investeringsbedrijf EQT. De merken DELTA, Caiway, DELTA Fiber Netwerk en ZeelandNet behoren tot de onderneming. Bij het gezamenlijk bedrijf werken ongeveer 800 medewerkers.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent HBO- of WO-student en minimaal t/m september 2021 beschikbaar;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt een proactieve houding en en bent leergierig;
 • Je hebt oog voor detail en kunt gestructureerd werken;
 • Je bent zeer klant- en servicegericht ingesteld.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je t/m september 2021 minimaal 16 uur tot maximaal 32 uur per week beschikbaar. De werktijden liggen van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Coronomaatregelen

Vanwege de huidige coronamaatregelen werk je vooralsnog vanuit huis. De training vindt wel plaats op kantoor.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature