Doe mee aan het onderzoek Coronacrisis-index

De Coronacrisis-index geeft inzicht hoe klantcontactorganisaties met de gevolgen van de coronacrisis op de bedrijfsvoering omgaan. Hoe groot is de impact? Welke maatregelen zijn genomen en hoe gaan organisaties om met thuiswerken? Wat verwachten zij ten aanzien van de toekomst? Doe mee aan het onderzoek.

Coronacrisis-index
Coronacrisis-index

Coronacrisis-index

De Coronacrisis-index is, een door Stichting Klantinteractie Research Centrum (KIRC) ontwikkelde, samengestelde score die aangeeft hoe klantcontactprofessionals aankijken tegen de gevolgen van de coronacrisis.

Doe mee aan het onderzoek

De gevolgen van de coronacrisis worden steeds duidelijker. We hebben te maken gekregen met een nieuwe manier van werken en serieuze economische implicaties. Gelukkig komen we langzaam uit de lockdown en is er weer meer mogelijk.

Hoe denk jij over de gevolgen van de coronacrisis? Hoe is jouw werk veranderd? Heb je nu minder werk, of heb je het juist veel drukker gekregen? Welke maatregelen heb jij of de organisatie waarvoor je werkt genomen? Wat zijn je verwachtingen voor de toekomst?

Doe ook mee aan het onderzoek! Vul de korte vragenlijst in op de website van Kirc en deel je kennis met branchegenoten. Als dank voor je deelname krijg je de resultaten kosteloos toegestuurd. Je antwoorden worden anoniem verwerkt. 

Deel dit onderzoek