SUSA krijgt een nieuwe CEO

22 augustus 2018 Leestijd: 2 minuten
Header Actueel

22 augustus 2018 – SUSA flexibel studentenwerk gaat een nieuwe fase in. Per 1 september krijgt de organisatie een nieuwe CEO. Hans de Wolff neemt dan het stokje over van Remco Pouw, die als commissaris bij SUSA betrokken zal blijven.

Hans de Wolff, nieuwe CEO van SUSA flexibel studentenwerk
Hans de Wolff, nieuwe CEO van SUSA flexibel studentenwerk

SUSA is doorlopend in ontwikkeling. Nadat eerder een landelijk netwerk van fysieke vestigingen in studentensteden was uitgerold, is SUSA omgevormd tot een online bedrijf zonder filialen. Maar één ding staat al sinds de oprichting in 1947 vast: studenten in staat stellen naast hun studie flexibel te werken bij bedrijven die hoogwaardige flex nodig hebben. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het door SUSA ontwikkelde Poolconcept. Met Hans de Wolff heeft SUSA gekozen voor een nieuwe CEO die het oorspronkelijke ‘DNA’ van de organisatie bewaakt en versterkt.

Hans de Wolff (1971) brengt veel relevante ervaring mee. Hij heeft een achtergrond als bedrijfseconoom en werkte onder meer in de consultancy en in de financiële sector voor banken en verzekeringsbedrijven. De afgelopen twaalf jaar heeft Hans bij Triodos Bank gewerkt, waar hij vanaf 2010 werkzaam was als directeur particulieren. In deze rol heeft hij als opdrachtgever kennisgemaakt met de dienstverlening van SUSA in klantcontact.

Hans licht toe: “Ik heb bij Triodos veel ervaring opgedaan met klantgerichte dienstverlening. Daarbij draait het om ontzorgen. Als SUSA een topdienstverlening levert, draagt dit ook bij aan het succes van onze klanten, aan een laag verzuim en weinig verloop bij de studenten. Uiteraard heb ik vanuit Triodos het nodige meegekregen op het gebied van duurzaamheid. De missie van SUSA is maatschappelijk relevant, dat spreekt mij aan. Daarnaast heb ik de nadrukkelijke ambitie om van deze organisatie de sterkste in de markt te maken.”

Remco Pouw over het DNA van SUSA: “SUSA zet niet in op winstmaximalisatie, maar op de optimalisatie van de samenwerking tussen studenten, SUSA en opdrachtgevers. Onze ontwikkeling en groei mogen niet ten koste gaan van de relaties met bestaande klanten. Die uitgangspunten blijven ongewijzigd. Daarom hebben we gekozen voor een opvolger en niet voor de verkoop van SUSA aan een andere speler in de markt. Ik was al trots dat wij voor een bedrijf als Triodos Bank mogen werken, maar dat Hans onze organisatie wil leiden, beschouw ik als een compliment aan het complete team van SUSA.”

Het is aan Hans om SUSA naar een volgende fase te brengen en met SUSA een dominante positie in de markt te veroveren. Hans ziet veel potentieel en positieve energie binnen SUSA: “De eagerness van de mensen in deze organisatie om het beste voor klanten te willen doen, is aantrekkelijk. Dit bedrijf wil ik graag leiden.”

CDD Branchepagina

100% aannameratio bij American Express: “het enthousiasme van studenten is geweldig!”

Leestijd: 3 minuten

Edwin Snoeks Manager Extramurale Zorg De Bilthuysen HR

De Bilthuysen ontdekt nieuwe kweekvijver vol met zorgpersoneel

Leestijd: 4 minuten

Coronacrisis Index April 2020

Contactcenters hebben thuiswerken omarmd, ergonomie en motivatie blijven uitdaging

Leestijd: 2 minuten