Inschrijving HR-congres geopend!

Op 5 juni 2018 organiseert SUSA samen met de Klantenservice Federatie het jaarlijkse HR-congres. Het thema van het congres is: hoe werf en behoud je klantcontactmedewerkers in deze tijd van schaarste? De inschrijving is geopend!

hr congres alarm

Arbeidsmarktalarm: hoe werf en behoud je klantcontactmedewerkers in deze tijd van schaarste?

Klantcontactcenters in Nederland staan voor een grote uitdaging. Er staan veel vacatures open en de behoefte aan hoger gekwalificeerde medewerkers neemt toe, terwijl de arbeidsmarkt steeds krapper wordt. Hoe kun je slimmer, sneller en beter dan je concurrent inspelen op de wensen van je doelgroep? En hoe behoud je je medewerkers?

Op 5 juni krijgt u antwoorden en concrete handvatten om winnend te werven in een veranderde arbeidsmarkt!

Sprekers

Het wordt een interessant programma met toonaangevende sprekers: onder anderen dr. Aart Bontekoning (de generatie-expert van Nederland), Geert-Jan Waasdorp (oprichter van Intelligence Group en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie) en Martine Ferment (voorzitter Klantinteractie Research Centrum). In de komende weken hoort u meer over het programma.

Datum 5 juni 2018
Tijd 13:00 tot 17:30 uur en na afloop een netwerkborrel
Locatie Parc Broekhuizen, Broekhuizerlaan 2 in Leersum

Doelgroep

Dit HR-congres is vooral interessant als u werkzaam bent in een functie als CEO, HR-directeur, HR-manager of contactcentermanager bij een klantcontactorganisatie.

Kosten

Voor leden van de Klantenservice Federatie en genodigden van SUSA is het congres gratis. Niet-leden betalen €125,- per persoon.

Inschrijven

Luister naar toonaangevende sprekers, raak geïnspireerd en deel uw ervaringen met vakgenoten. Op die manier profiteert u maximaal van het HR-congres! Verzeker u van een toegangsplaats en schrijf u in.

Schrijf u hier gratis in

Deel deze blog